Sauerland

Mandag.

Afgang fra Skagen tidlig morgen med diverse opsamlinger. Den sædvanlige morgenmad i Hedensted og herefter afhentning af fynboerne, før det gik mod grænsen til lidt indkøb. Kaffepauser med fynske kager nedover og nåede hotellet lidt sent, men de var klar med lækker mad, god betjening og gode værelser til alle.

Udflugt lørdag.

Vi besøgte Lörmecke- Türm – hvor alle ruterne skulle passere dagen efter.  Vi holdt på en P-plads 3 km før tårnet og gik derfra gennem et flot skovområde.  De fleste var oppe i tårnet og skue ud over Sauerland. En flot udsigt. På pladsen nedenfor åbnede Per en lille bar.

Vi gik tilbage til bussen, hvor chaufføren var klar med kaffe til alle, og andre var klar med en lille én. Så gik turen tilbage til Bestwig og OP til start/målområdet ved Feriepark Hollandia i Föckingshausen, hvor vi også fik frokost. Vi fik også studeret start/målområde og hentet startnumre samt hilst på de flinke arrangører.

Så gik turen tilbage til Brilon, hvor eftermiddagen var på egen hånd med konditori, turisteri og lidt shopperi.

Vi mødtes til aftensmad og hygge.

Lurmecke Turm

Søndag var løbsdag, og efter tidlig morgenmad kørte vi til startstedet.

Heppere, vandrere og løbere nød samværet og stemningen hele dagen, og vi fik fantastisk service og stor opmærksomhed. Bussen holdt tæt ved start/mål og blev brugt som vores base.

Efter strabadserne kørte vi tilbage til hotellet. Efter et velfortjent bad og lidt afslapning, mødtes vi på gangarealer og tilstødende værelser til et glas champagne og lidt chips. Herefter fælles sejrsmiddag på hotellet og hygge i baren.

Udflugt mandag:

Første stop ved et mindesmærke for orkanen Kyril.

kyril_600x451

Herefter til Willingen, hvor vi tog med liften på bjerget (trods tåge), og også her havde Kyril sat sine spor.

kyril 1_600x194kyril 3_600x450

Mange af os var oppe i tårnet, men desværre ikke megen udsigt pga tågen. Nogen af os prøvede også Kyrilstien.  De fleste valgte at gå ned af bjerget til byen, og andre tog retur med liften. Vel nede var man på egen hånd i Willingen et par timer, hvor der blev spist frokost og kigget på butikker.

Fra Willingen kørte vi til Bruchhauser Steine. Bussen kørte op til den øverste parkeringsplads, og vi gik en lille tur ind i området for at kigge på én af de kæmpe stenformationer. Mange af os besteg med stor tapperhed Feldstein og kom også ned igen uden skrammer!

stenene_600x450

Tilbage ved bussen var der kaffe og en lille én med den flotteste udsigt udover Sauerland.

Herefter retur til Brilon med lidt mere shopping og turisteri. Senere aftensmad og hygge.

Tirsdag forlod vi hotellet efter morgenmaden og startede hjemturen. Pause ved Otto Duborg og frokost i Sønderjylland. Vi sagde farvel til hinanden lidt efter lidt, og vi kunne atter se tilbage på en god tur!